A bemutatkozó bejegyzésben említettem, hogy az alkotás a legnagyobb szenvedélyem.

Valahogy az élet eddig úgy hozta, hogy nem tettem meg azt a nagy lépést, hogy ez legyen a megélhetésem forrása, de szabadidőmben rendszeresen alkotok vagy tervezek.

Erről majd mesélek máskor, apránként, de amit meg akartam most osztani, az egy hatalmas mérföldkő számomra. Konkrétan alig vártam, hogy eljussak odáig a blog indításában, hogy ezt megírhassam. 😀

Idejét sem tudom mióta vágytam már rá, hogy más művészekkel kollaborálva az én egyik alkotásom is szerepeljen egy projektben, pl. egy fotózáson.
Pár hónapja kattant bennem valami, és elkezdtem utána járni, hogy van-e itthon olyan fotós, aki (többé-kevésbé) fantasy portrékat is készít. Több külföldi alkotót és fotóst is követek, és mindig lenyűgözött, ahogy mindenki bedobta a közösbe a „szakterületét” – az egyik a ruhát adta, a másik a szárnyat, a harmadik a tündéres fejdíszt, a negyedik fotózta stb. – a végeredmény pedig mindig lélegzetelállító lett.

Erre vágytam én is! Ehhez kerestem a lehetőséget.
És nem telt sok kérdezősködésbe, hogy kikössek Nerpel Nikoletta oldalán. Megnéztem a képeit, és stílusban telitalálat volt. Így hát nagy levegőt vettem és írtam neki egy szívhez szóló üzenetet 😀 , megérdeklődvén, hogy nyitott volna-e együttműködésre.

Pozitív választ kaptam, elkezdtünk egyeztetni, tervben volt neki egy hercegnős témájú fotózás. Ebbe a projektbe csatlakoztam be, és készítettem direkt ehhez egy koronát, ami az eddigi egyik legkomplexebb munkám lett, és brutál büszke vagyok rá. 🙂

Most nem húzom a bejegyzést az alkotás fázisaival, a végeredményt akarom megmutatni! Íme! 😀

Az első kép a kedvencem! Nyilván ide most olyan képeket választottam, amin szerepel az általam készített korona, de a fotósorozat ennél bővebb, a képeket meg lehet nézni Niki oldalán.

Fotós: Nerpel Nikoletta
Modell: Kitti Kohl
Smink, frizura: Ivy MUA

Magára a fotózásra sajnos – önhibámból – csak nagyon későn érkeztem, kb. csak az utolsó negyed órára, de nem baj. Ez tényleg nagy mérföldkő, és már készül a következő fejdísz egy másik projekthez. 😉