Szia! Sebők Éva vagyok, üdv a blogomon! 🙂

In medias res azt érdemes tudni, hogy nagyon sok (szokatlan) hobbim van. Ezekből szeretnék itt megosztani tapasztalatokat, tippeket, vagy egyszerűen csak szép részleteket.

A rengeteg hobbi és érdeklődés között van pár olyan terület, ami dominál, igazából ezekre koncentrálnék a blogon. A fejlécben fel is soroltam ezeket a területeket.

A legnagyobb, legdominánsabb szenvedélyem az alkotás. Hiába van a felsorolás végén, ez az a téma, ami gyerekkorom óta velem van, és „kiirthatatlan.” Amikor ébren vagyok, az eszem egy része mindig valamilyen alkotáson forog.
Itt a blogon csak részleteket fogok ebből megosztani, de egy másik platformot csak ennek akarok szentelni.

A lepke keltetés az a téma, ami igazából a kezdő lökést adta, hogy elkezdjek újra blogolni. 2021. szeptember óta keltetek trópusi lepkéket a lakásomban, és eddig szegény facebook ismerőseimet spammeltem velük rogyásig. 😀 És még igazából vissza is fogtam magam, mert sokkal többet tudnék-akarnék erről megmutatni. Ha fő témát kellene választanom a bloghoz, valószínűleg ez lenne az.

A Human Design egy csodálatos rendszer, és rengeteget segített nekem. 2021. februárjában ismertem meg, és azóta egészen beleástam magam, egy online iskolában tanulom is ősz óta. A lepkék mellett erről is órákon át tudok beszélni, és mivel nekem ennyit segített önismeretben, szeretnék megosztani a tudásomból, hátha másnak is hasznára válik.

Az esszenciák alatt egész konkrétan a doTERRA esszenciákra (és minden egyéb termékükre) gondolok. 2019. nyarán rendeltem meg az első csomagomat, és azóta hatalmas fan vagyok. Nincs nap doterra nélkül. Tartalom szempontjából itt nem nagy elemzéseket akarok hozni, hogy hú meg hát a monoterpének… hanem inkább kis praktikákat, csináld magad megoldásokat, amikkel én pl. a self-care rutinomat meg a háztartásomat felturbózom.

A kristályok/ásványok már több évtizede az életem részét képezik. Van, hogy kicsit háttérbe szorulnak, van, hogy napi szinten foglalkozom velük, mindig ahogy jónak érzem. Róluk is szeretnék tapasztalatokat vagy praktikákat megosztani.

Ennyit gondoltam így ízelítőnek. Még egyszer üdv itt, remélem találsz majd kedvedre való tartalmat. 🙂

Éva